lunes, 9 de mayo de 2011

Cornudella! Una vegada més

Segona incursió del club pel Montsant i repetim la sortida de Cornudella, aquesta vegada, 12 bikers, 9 Montbikers, el nostre habitual Freelance, i dos companys de Roquetes Joaquim i Santi.
Després del cafè de rigor i una petita excursió en cotxes pel terme, arribem a Cornudella, una mica tard, i a les 9:30, emprenem la sortida, passem pel poble direcció a l'ermita de Sant Joan de Codolar, pujada per pista que ens anirà ficant en idea del que ens quedava per pujar.
Al arribar a l'ermita, parada per llevar roba, la calor ja es feia notar, i encara quedava el millor, a partir d'aquest moment, agafem el GR en sendera direcció Albarca, i amb molt de compte, de no tenir cap ensurt, seguim la sendera que va pel mateix cingle, aquesta part és molt bona i la sendera, tot i en pujada, et deixa anar pedalant.
A l'arribar al desviament d'Albarca, emprenem el "mortirolo" per coronar els 1100 mts de la Roca Corbatera, pujada formigonada en molts trams on no cal explicar res més, silenci, d'alguns clar, i anar pujant; últim tram on arrastrem les bicis i.... estem d'alt!!!
Tenim els 11 Km de pujada fets, i ara ens queden 6 de pur BTT, on tot per sendera gaudirem de la part alta del Cingle, vistes impressionants, sendera 10 on per xalar més, es permeten el avançaments, jajaja!!! i sense perdre Cota ens dirigim cap a La Morera de Montsant.
Baixada per sendera molt tècnica fins el poble i els Acuarius promesos, allí decidim, crec que encertadament no fer el tram que no coneixem fins Escaladei pel GR i retallem per fer la part final amb la última de les sederes.
Sendera molt molt ràpida i de les que fan cridar, tota una passada que finalitza una de les sortides més guapes que fem a l'any, segur que amb l'escusa de fer el tram inedit tornem abans d'acabar l'any.
Per coronar la Festa, dinar a la Fonda Recó, on 3 plats i postre, ens acaben de rematar!!!.



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario