lunes, 16 de mayo de 2011

I Marxa a Bordón

Este diumenge una bona expedició de Bikers, 11 en total 5 Montbikers, 4 de la UCSB i 2 Desakatos, marxem cap a Bordón on es preparava la I Marxa a Bordón organitzada pels amics del Club Btt Morrón.

A efectes de preparar bé la sortida, anàlisi del perfil, altimetria, punts dels avituallaments, etc... i poder fer alguna cerveseta, marxem el dissabte a la tarde, on gràcies, a un dels companys del Club, ens podem quedar a dormir a 20 min de Bordon i no pegar-mos la matinada.
El Diumenge i a toc de diana marxem a Bordón on l'aigua caiguda la mateixa nit faria encara més entretinguda la marxa.
A les 9:00, però puntuals com mai havia vists (sonant les campanes del campanar) sortim uns 130 bikes a fer la majoria els 51 Km de recorregut, per aquest bonics paisatges.
Només sortir, ja se passava la veu, el riu seria complicat de passar, i així, amb una fresqueta important, ens fiquem al riu a l'altura de les parts nobles, i això per començar, faltaven encara dos vegades més.

Una mica de fang per acabar de rematar i cap amunt, uns 10 Km de fortes pujades fins el control de pas.
Si no arriba a ser pels ànims al control, més d'un es tira a la curta, però... collons hem vingut fins aquí, pos a morir.
Un parell de curtes i fàcils senderes per animar i segon avituallament, allí passem dues vegades més el riu i quedava la part bona, uns 25 kms de pujada constant.
Molt de preparar la estratègia, mirar el perfil, i finalment, les forces ens fallen al punt més important, últimes rampes de pujada al parc eòlic, dures i més, amb 40 km a les esquenes.
D'aquí fins al km 46, molins, molins, molins, puja, baixa, puja baixa, que ningú me digue d'anar entrenar al Coll de l'Alba que el pelo!!!
Finalment el grupet que anàvem Lluís, Beto, Ximo, David i jo arribem pràcticament junts a la baixada al poble per una molt bona sendera que culmina una bona sortida.

La resta de companys, a l'arribada, ja estaven esperant-mos i segur que amb altres sensacions, però per descomptat, que a grans trets considerant que ha merescut la pena el desplaçament.

Felicitar a tota l'organització i en especial a Oscar que va estar atent a tot, i a tots, saludant a la sortida, a l'arribada i preguntant com havia anat, un crack!




Les fotos de Carlos (Desakato) aquí....
(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario