lunes, 2 de mayo de 2011

II Reconeixement de les Senderes del Duextrem -BTT

Este diumenge sortim 8 Montbikers amb la novetat d'Aristarco que encara no s'havia estrenat a les sortides de club en BTT i volia comprovar si aquest any també faria el Duextrem. Així a les 8:15h sortim Aristarco i els habituals Xavi C., Ladis, Vicent, Lluis G, Pili, Liberto i Nando amb cotxes fins les Ventalles.
Crec que l'hem encertat i el sortir de les Ventalles a deixat la sortida en només 30 Km però tots de la part més física i tècnica de la sortida.
En fet la primera de les senderes Mola Alta, pujada per pista i després de fer-me el pesat que la sendera estava per repassar, que hi ha molta pedra, mireu-la en perspectiva, a tots els ha semblat una bona sendera, i que tenim que anar a treballar-la!!.

Després recuperem forces, una mica de xarreta i cap a la Sal, allí l'aigua d'aquest dies a fet efecte i com estan les "Romingueres", encara me couen les cames avui, una repassada de tisores i quedarà perfecta. La primera part de la baixada esta com sempre, molt tècnica, però després i tenint en compte la bonissima pujada per sendera queda un tram molt bo.

Allí en trobem a Xanel, que havia fet tard i ens estava buscant i tots nou pugem al Mulet i Barranc de Caldera per fer l'última de les senderes, i cap a casa... és un dir, com era prompte, cap al Bar on acabem un bon dia de BTT amb la cervesseta i els bon comentaris de la sortida.


Ara només ens queda netejar i repassar les senderes per deixar-les en perfectes condicions per aquest III Duextrem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario