martes, 25 de octubre de 2011

Bike Marathon 2011 a Gandesa

Última prova de la Xallenger i no podíem  fallar, teníem que ser una bona colla i finalment, si no me descompto 11 Montbikers ens dirigim a Gandesa.

Allí trobem als habituals i com en les últimes proves a un BTT La Ràpita inundant de blau la sortida, felicitar-los i donar-los ànims perquè continuen així.
Finalment prop de 250 bikers emprenem la sortida per primer anar direcció la Fontcalda, primera sendera només començar, i sort, que coneixent-la de l'any anterior agafem una mica de posicions, per no taponar-mos massa, després una mica d'asfalt de pujada i impressionant baixada amb 18 revolts a la FontCalda, d'allí tornem per pistes cada cop més empinades cap al punt del començament on tornem a fer la sendera del principi però de pujada.
Anem llavors, direcció Bot per fer una llarga i boníssima sendera que vam fer en una de les Qdd's hivernals amb el nostre company Toni, que aprofito per saludar, i donar-li ànims, que prompte tornarem a pedalar per estes serres crack!
Després la part més dura, no pel desnivell sinó pels quilometres acumulats tornar a remuntar per arribar a Gandesa, on teníem un dinar espectacular i l'entrega de trofeus i premis.
Felicitar a Aubanell i tota l'organització per un recorregut molt correcte, bona senyalització i el millor un grna dia de festa. Vinga fins la propera!
Recordar a tots els membres del club, que tinguem 5,6 o les 7 proves fetes, que ens breus dies comunicarem el lloc d'entrega dels trofeus commemoratius de Finishers i els premis per equips.
També esteu invitats tos a veure l'entrega i el pica-pica posterior.

Les classificacions ens breu!

El track de Rodri aquí.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario