martes, 18 de octubre de 2011

Pallerols!!

Sortida de les guapes!, per la llargada, desnivell i els trams de sendera que hi ha, començare pel final i vos ensenyo una imatge que descriu perfectament la sortida.

De plat combinat amb dos rovells,  la pujada a Casetes Velles, que alguns feien per primera vegada i el tram de sendera  del Racó del Tabac i Pallerols.
Sortim 9 bikers de la Sènia direcció al Mas de Barberans, allí pujada a Casetes Velles on anem gaudin de les vistes i de la primera olor a tardor de l'any, molta humitat, després de la pluja del dissabte, però pels Rovellonaires del club... sense senyal.... mala temporada.

Saltem Portella Calça amb molt de compte per estar molt banyada la sendera i encarem la pujada al Teixet per sendera, on tindrem que fer una mica d'escalada per pujar les bicis al PR i reparar una trencada de vàlvula de Jordi, amb un liquid tubeless una mica sospitós (d'estos casolans!!)
Després baixem al Racó del Tabac i allí trenco la patilla del canvi, gràcies a la manya de Lluis i Jordi fiquem el canvi estratègicament amagat i la cadena fixa en una posició, per com vaig poder, fer el tram final fins Pallerols.

Entre unes coses i les altres, sortida que s'allarga una mica més del compte, repetició també de les mateixes averies de l'any passat, fins i tot la del canvi, i que ens fa tenir que dinar ( a disgust jajajaja) a la Sènia.

50kms de res amb 6:30h i 1400 mts+,i de sendera uf!, no se quants.

Felicitar als nous, que s'estrenaven en Casetes Velles i Pallerols, tota una sortida de resistència i paciència, i als dos companys de Jordi S. que segur que també van disfrutar a "lo grande" de les baixades.

Ara tots a Gandesa que tenim cita inexcusable!!! Final de la Xallenges i tercer lloc en joc.


Video pròximament.....

(Nando) 






No hay comentarios:

Publicar un comentario