lunes, 3 de octubre de 2011

Volta Aventura 2011

Etapa I

El dissabte, 42 bikers emprenem la clàssica Volta Aventura, com sempre cares conegudes, tant per ser els avituals d'aquesta marxa o per trobar-nos per aquestes contrades. També gent que normalment no fa Btt i que per alguns era la seva primera.
A les 9:30 i esperant que fos l'hora oficial de la sortida emprenem la sortida des de Chert, petita volta per la població, visita a l'esglèsia, segurament ens tenien que beneir, perquè la pujada que ens esperava, era de les potentes, des de la sortida fins el quilòmetre 18 pràcticament tot en pujada per coronar el Turmell, sort que m'havien dit que esmortzarien a l'acabar el formigonat, i tenies la sensació que a la següent corva s'acabaria.
Després d'esmortzar, una mica més de formigonat per coronar i baixada d'infart fins Vallibona, 7 km de baixada per PR, del milloret!!!
A Vallibona rebuda dels Desakatos caminadors pels carrers i parada per dinar.
Després del bon dinar, la xarreta i els cafes, GR cap al Peiró Trencat, pujada amb trams passejant la bici i passos entre vaques, per finalment veure la imponent Morella a cop de pedra, però ens faltava el toc psicològic i no aniríem pel fàcil, camins i últims senders per completar els 43 km amb 2000+ i els 1600 de baixada 100% per senderes. Una passada de dia!!

A Morella rehidratació i sopar de germanor, després volteta nocturna amb diferent horaris segons l'estat anímic i a descansar pel segon dia.

Etapa II

La sortida, de les pròximitats de Torre Miro, per no fer el tram de carretera, alguns ni el perdonen i surtem de la mateixa Morella, camins cap a Torre Miro i avui toca la part d'aventura, sortida amb més baixades que pujades per PR cap al Mas d'Arnau, després petita parada per anar arreglant pujades, que serien més avituals avui i dos senderes de nivell, amb trams mol tècnics i pedregossos, després pujda a la Tosa i última sendera fins Herbés, amb 21 km d'enduro i aventura.

Novament, una altra edició de la Volta Aventura, on, com sempre, esta aquell esperit d'aventura, cotxes cap aquí, cap allà, organització però no control, i pur Btt, del que moltes vegades ja no se veu,  i el toc Desakato que.... que hem de dir, també ens agrada!

Track del primer dia aquí.....
Track del segon dia aquí....

Anirem ficant links de fotos i propers vídeos

Les fotos de Nando aquí.....
Fotos de Pau aquí.........
Fotos de Mauro aquí.....
Fotos de Monica aquí.....
Fotos de Rafel aquí......
Fotos de Carlos aquí.....

Un video de Jere aquí....

(Nando)

1 comentario: