lunes, 5 de diciembre de 2011

3era Fira de l'oli a Santa Bàrbara

Després d'aplaçar la sortida dues setmanes per les condicions metereològiques, la gent tenia ganes de Serreta de Godall, i 140 bikers prenem la sortida d'aquesta tercera edició, on 15 Montbikers anem a donar un cop més suport al què és, sense dubte, la millor zona per endurejar que tenim a les nostres terres.

Aquestes linies son de nou, d'agraïment al treball que fan aquesta gent, i que, no sols gaudim aquest dia, sinó tot el any, en especial, al treball extra de Ximo i Josep Barberà que incansablement mantenen les senderes, i també a tota la UCSB pel recolzament a aquesta serra i al btt que més ens agrada.
Després de la merescuda felicitació, dir-vos, que vam xalar com a crios, tant pujant per la pedrera com per les Talaies, quina sendera!! per gaudir amb esforç controlat de tota la serra de Godall, amb unes vistes impressionants de l'altra, la del Montsià.

La baixada per Palometes, impressionant, m'han contat, ja que he de reconeixer, que baix fer la curta, no sempre se pot estar a tope!, i fins i tot, alguns van intentar fer el 0 a una de les senderes més complicades  de la mola.
La baixada pel Tarongers, vam disfrutar-la, ja què, estava com tot, en inmillorables condicions i el grupet de Montbikers, anavem a totes, Fofo marcant el ritme i els altres sense deixar marge d'error.
Finalment, arribem a bona hora, i en temps de fer la rostida i la xarrada en una bona taula (mireu les fotos).


(Nando)

1 comentario: