viernes, 9 de diciembre de 2011

Mas d'en Comú

Sortida Enduro per un dijous festiu, i amb molt bona representació, 7 Montbikers uniformats de gala, ja què, finalment Rodri i Llorenç tenien l'equipació, marxem pel canalet de la Ràpita cap a la temuda pujada a la Foradada, pel camí en passen varios cotxes de gent coneguda, fins i tot, algun Montbiker betetero que s'ha passat "als cobards" jajaja.
Pujada fins la font d'en Burgar, sense masa problemes, i allí Ladis, Rodri, Llorenç i jo decidim que no era prou amb la volta organitzada, que l'allarguem per veure el Pla de Galls, els altres, crida que crida, però natros a la nostra, deprés de l'equivocació tornem fins Mataredona tots junts amb Fabià, Xavi Agut i Lluis una mica més fresquets.
A l'esmotzar ens agafen Amador i Miquel que també anavem cap a munt i decideixen unir-se a nosaltres per fer el Lligallo Reial i la primera de les senderes del Duextrem d'aquest 2011.
No vos passaré el track, ja que, un cop passat el Mas ens fiquem nerviosos i per 50 metres no agafem el desviament correcte, per camp a través, tornem al Mas, i allí, amb una mica de sort i quatre esgarrapades tornem a la senda treballadora del lligallo.

La part final amb la senda del Duo, impressionant, prou llimpia i a cero, la tornada en més de les 4 hores previstes, la fem en tranquil.litat, llàstima que un parell  d'averies i de pèrdues ens fan arribar amb el temps massa just per fer la merecuda "VOLL DAMM" de tota sortida Enduro. A la pròxima no la perdonem.

El dissabte si podeu, un servidor falla, aneu a la sortida de Benifallet és de les bones bones, penseu en mí!!

(Nando) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario