jueves, 29 de diciembre de 2011

Rajolera, Caldera i la nova del poblat, per Nadal

Canvi de plans, i a última hora el dissabte 24, marxem a les Cases, per fer una sortidesta més agraida pels endureros, tot i mantenir la promesa d'arribar prompte als cotxes per fer la cerveseta i més.

Donem la benvinguda a les sortides de club a David i esperem al company Isaac a la pròxima, i així Lluis G, Xavi A, Jordi S, David, Jordi M, Fofo, Carrete i jo, emprenem la pujada de les Cases per la Rajolera per entrar en calor, la pujada amb l'intenció, sempre positiva, de fer cero la fem en ganes i sense adonar-mos (és un dir) ens trobem al Coll del desvio de Cova roja, on tornarem després de fer la baixa al Mulet i la pujada pel Barranc de Caldera.
Parem a esmotzar i ens trobem als companys de la Ràpita i també a un grupet amb Oscar Bover, allí ens comenten la nova sendera que va cap al poblat ibèric d'alcanar i decidim canviar Cova Roja per aquesta.
Baixem tots junts la sendera de Caldera, o de les abelles, sense de reull mirar la Torreta, que farem d'aquí uns dies i tornem amb el ànims a tope cap al Mulet.

El destacable de la sortida és la nova sendera del poblat, s'agafa al primer pinar anant cap a Cova Roja, o sendera del ciment que vam fer al II Duo, per més indicacions és on teniu la caseta derruïda. Cal parar compte ja que en baixada i quan veieu el poblat davant vostre a uns 300mts teniu que agafar la senda que es veu netejada a l'esquerra en pujada.
La primera part, després d'aquesta bifurcació és enduro total, millor en proteccions i casco integral diria jo, però després, millora molt, i ens porta fins el camí enfront del d'entrador de les Cases. La sendera és molt llarga i amb trams positius, tot i això, la impressió general és que ens agrada més la de Cova roja, tot i el tram més tècnic de baixada.

Per votacions aplastants, decidim que la pròxima, amb pujada a la Torreta, la farem per Cova Roja.
A les 12:00 ens presentem als cotxes i el demés millor una foto.... al acabar tot eren abraçades!!!


Vinga fins dissabte 31 a la Torreta, aquesta a peu, però tot una clàssica de despedida d'any amb el Desakatos!

Vos passo el track aquí......
Les fotos de Jordi M. al Facebook aquí..


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario