lunes, 8 de abril de 2013

Trotamons 2013


Este passat diumenge ens desplacem a Fraga un bon grup de Montbikers, 11 en aquesta ocasió, per fer el que alguns preparen com la Pre-Monegros i altres a provar com anem de forma, i més que res, de "fondo", del que sempre patim una mica.

Bona matinada 4:45h carreguem bicis i cap a Fraga, la sortida a les 8:00 del matí, crec que podrien retardar una mica, potser, a l'hora més repetida a  les marxes, les 9:00 del matí, total en 6h màxim tenen acabat el recorregut llarg de 100km, son decisions de l'organització, però farien no matinar tant als que venim de tant lluny.
La cursa, el recorregut, molt similar als Monegros, poc menys de pols i el terreny un mica més compacte, però pel demés, molt similar, llargues rectes de quilòmetres i plans i plans interminables.

En aquesta ocasió, la temperatura no és un problema, al contrari, fa fresqueta i sortim prou tapats, el handicap ve pel vent, que ens fa trencar l'esquema de grup que havien preparat, i només sortir i en pujada el grup es divideix i ja o ens tornaríem a agrupar fins la meta.
Les sensacions i demés queden per cadascú, en 100Km i entre 4 i 5 hores de pedalar a tots ens passen millors i pitjors moments, però on tots coincidim és en el mal gust dels últims 10km per la riba del riu Cinca, on les pedres i el cansament (també influeix) fan de colofó per rebentar-te.
L'organització correcta, bons avituallaments, situats correctament i un recorregut sense sorpreses.
Soc sincer, i crec que tornar a pegar-me aquesta matinada per l'any proper, costarà de convèncer, però mai se sap... hi ha que repetiran a Monegros.



Ara a començar la Xallenger, que hi han ganes, i anirem a veure com és la prova de Riba-roja este diumenge!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario