lunes, 15 de abril de 2013

Xallenger BTT!!!: Riba-roja


Comença la Xallenger de les nostres Terres, primera prova i primera edició de la Figot-Race a Riba-roja d'Ebre. 20 Montbikers al peloton de 270 corredors, bones ganes i un circuït nou i desconegut per tots.
A les 9:30h era la sortida, però arribem en temps per no patir per recollir dorsals i poder gaudir de la rebuda d'aquest poble totalment avocat en l'esdeveniment.

De la part sud, molt bones representacions, destacant a la Moleta que s'emporta el pernil amb 22 participants, també la Ràpita amb bona representació,i nosaltres, no cal dir-ho.
Nosaltres portem, com la setmana passada gent nova i amb moltes ganes, però per molt que expliquen, facis Btt totes les setmanes, fins que no vas a una cursa i agafes l'experiència no es el mateix.
El recorregut molt intens, amb una primera pujada cap al parc eòlic, d'estes de recordar, trams amb el personal, i no dels últims a peu cap amunt, un cop dalt tots pensant el mateix... com ara baixem per pista los maleirem jajajaja i no, boníssima sendera pel GR per retornar al mateix riu, llarga i amb aquells puntets de tècnica per donar-li un sentit, com sempre, aprofitem les baixades per recuperar alguna posició, es d'agrair quan la gent que portes davant et dona pas.

Després planegem una mica per encara la segona pujada més llarga però no tant intensa, anem guardant forces, però la calor ja apreta i els músculs ho noten.. i més que ho notarien.
Segona senda més fàcil i rapida i pas per l'embassament.
Ara només ens quedava la tornada al poble i segons el perfil, una petita pujada....collons!!! Curta però en el meu cas, el cos diu prou, comença la festa de "calambres" com du Dieguito a treballar per Fecsa-Endesa jajajaja.

Aguantem com podem ultimes rampes (es a dir, més calambres jejeje) i última sendereta per arribar al poble.
Per acabar la festa, dinar amb plat típic de la terra, clotxa amb sardines que és lo típic i esperar per aplaudir als guanyadors i els premis de la Xallenger, on tenim una mica de sort i Lluís i Ramon s'emporten uns bons regals.
Dels nostres felicitar a Juanito el 21 en la seva primera cursa i a tots els nous Raimon, Carlos, Rafel per participar!
Felicitar a l'organització, perfecte, circuït molt bo i perfectament senyalitzat, avituallaments correctes, bons regals i dinar d'arribada! Només-esperar que aquesta sigui la primera edició de moltes i puguem repetir amb aquesta gent tant agradable i que tant ens han donat aquest diumenge!

Gracies Riba-roja!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario