lunes, 30 de septiembre de 2013

Bitem i sortida pels ports

Este diumenge teníem la trobada de Bitem i la secció més endurera es trasllada allí per fer un recorregut, no tant dur com pintava a priori però que segur van disfrutar al màxim, destacar el bon ambient i les cerveses que es van cascar després.. per més detalls caldrà esperar els comentaris dels implicats.


El resto del grup, en minoria, per les absències per la cursa de muntanya d'Alcanar i la temporada de sega de l'arròs, marxem a fer una volta curta però exigent, pujada al Montsagre des de Prat de Comte.
Pujem per la pista fins arribar a la bassa de la Refoia on fem foto de rigor, després avall per fer la senda de la Ultra Trail,que s'agafa passat el Coll de la Carrasqueta. Senda de nivell, que tot i tenir molta pedra al mig de la traçada, i que parem a apartar, es troba en bones condicions.

Després remuntada a peu últim tram de la senda espectacular, i final de festa pel GRfins el punt de sortida.
Donem la benvinguda a David Cortiella que s'estrena en les sortides dominicals amb molt bones sensacions, este pinta, que se perdrà poques sortides quan estigué per casa. Felicitats crack!



Ara a veure que fem este findetenim la Volta aventura, la trobada de Roquetes.... la temporada de rovellons.. Massa frentes oberts.

Salut a tots!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario