martes, 3 de septiembre de 2013

Caro-Mola-Tres Pins



Este diumenge, a fer una de llarga, volta per la Mola i Cova Cambra i Tres Pins, zona que vam tocar la setmana passada i que ens va deixar en les ganes de provar-la.

Així, després de recuperar el track del company losabret(wikiloc) al que li donem les gràcies i que teníem guardat des de l'hivern passat, decidim avisar les dones que faríem tard i fer la bona volta, no en km, ja que son 39 els que ens surten, sinó en paratge, temps i senders.



A les 8:40 arranquem del restaurant de Caro, on fem la foto de rigor, bon grupet, tot i les moltes baixes d'ultimissima hora... si és que l'estiu encara coeja jajaja

Emprenem la pujada a la mola, aquesta vegada sense fer la senda del GR, ja que no volem perdre temps, un cop dalt de la Mola ens dirigim al Mas de xocolato on agafem la senda que ens creuarà la Mola direcció Forat de Paella i la Pedrera del Gall, bona senda que ens ensenya David ,però que es troba una mica tapada.
Un cop feta la primera del dia, toca remuntar la Mola per accedir a la següent senda, la de Cova Cambra, on abans de baixar decidim fer un mosset i gaudir de les vistes.
La senda de Cova Cambra es troba en bon estat en la part alta i prou neta, però que es complica en la part baixa del barranc, amb els habituals arbres caiguts de l'hivern.
Agafem de nou la pista, la del Regatxol direcció Cova Avellanes i pista principal per desviar-nos en pocs quilometres a la pista de Capatx travessant la cadena, pujada prou agraïda, que ens permetrà travessar a la zona de Casetes Velles, no abans, sense mirar el creuament de la senda que baixarem de Tres Pins, un cop finalitzada la pista ve el tram més dur, on tenim que remuntar fins la pista de Casetes Velles passant pel Refugi o no, això diu el cartell de Serrassoles per senda i bici al coll.



Remontant la pista a Serrassoles, la GHOST diu prou, i torno a trencar la patilla del canvi, canviant de marxa, la cosa ja pinta malament, revisem el basculant i veiem que tinc poques possibilitats, fiquem una nova de recanvi però no dura més que per remontar fins Tres Pins on desmuntem cadena i canvi i per avall fins on podré.


La senda molt tècnica, i una mica tapada fins al encreuament de la pista, després molt bona, ràpida i en bones condicions, molt recomanable, fins i tot, per fer una volta més curta només per la Mola i aquesta, apuntem jejeje.

Al arribar a la pista de Millers, amb tota la sort del món, trobem un toterreny que hem remolcaria fins al Restaurant i els companys, alguns enganes de pujar també pos amunt que a Caro sempre es torna de pujada jajaja.

Molt bona, la sortida, llarga 6:00h ens costa, però que ens deixa una bona combinació per passar en millors condicions de Casetes velles a Caro, Tres Pins és la solució perfecta.



Ara, a fer la inscripció per Mora, i retornar a les marxes de la Xallenger aquest diumenge!!!

Les fotos de Rodri al facebook

El track aquí...(wikiloc)

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario