lunes, 23 de junio de 2014

Entrevinyes -Bellmunt del Priorat

Ahir diumenge, tornava la Xallenger, però d'una forma diferent, amb la prova invitada, un nou terreny per descobrir, amb els joves companys de la zona , que tantes ganes han ficat per retornar la prova a casa d'ells.


Felicitar-los, sense cap dubte, tot no surt sempre bé, però les ganes i la il·lusió que fiquen es veu de seguida, el fet de no ser puntuable, també llevava pressió organitzativa, i això ha estat un encert, els més de 100 bikers, que finalment s'inscriuen a la prova sabien que avui seria dia per estrènyer, com sempre, però que també es podria gaudir del recorregut, per mí, el que més m'ha sorprès de la zona, "entre vinyes" nom encertat al 100%, quina passada, aquells marges, les vinyes i zones de pujades i baixades de nivell, un 10!!. 
Es nota la mà de Pau i Jordi triant el recorregut, exigent i tècnicament molt ràpid, que han fet les delícies dels corredors.


Nosaltres finalment 10 bikers a la sortida, bona representació que ens permet estar a totes les posicions, per davant amb Eliseo, guanyador de la ruta D.O. i Arques per les primeres posicions de la D.O.Q, ruta llarga.
Els altres, amb les ganes d'estrènyer però, poden gaudir de la sortida, arribem per la part final del grup, fent fins i tot alguna foto als avituallaments com aquest... qui no para jajajajajaja.


Fora d'això, hem passat un altre diumenge genial, matinant, suant, si... i fent molta pista, també, però si no és així, que aniria a veure aquest poble del Priorat?, Bellmunt i les seves vinyes, masos, i també les sendes, quin "guru" ens les ensenyarà?

Jo ho tinc clar, molt clar, a continuar, el 5 a la VIP i el 6 si podem, a Benissanet.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario