lunes, 16 de junio de 2014

Marató al Turmell

Feia mesos que teníem guardada aquesta sortida per entrenar la VIP, i com sempre, com som gent ocupada, quasi que no arribem a temps, jajajaja.
La ruta, coneguda d'altres muntatges ens permetria pujar al Turmell i direcció el Boixar en un mateix dia i gaudir també de dues bones sendes. Els inconscients d'aquest any a la VIP, en algun fallo per la Fredes-Paüls, sortim a les 8 de la Sénia, primers 25 kms d'aproximació direcció primer Rossell i després direcció Xert, per pistes en alguns trams molt xulos i no menys perillosos, eh Iban???, que ens deixen a la falda del Turmell.

Pujada de nivell, que fem a bon ritme, però sense presses, el dia serà llarg i cal anar guardant. Un cop d'alt, foto de rigor i baixada per la senda a Vallibona, no tan neta com en altres ocasions però igualment molt xaladora.

Un cop a Vallibona, parada per dinar, fem el bocata de rigor, i la migdiada, perquè no ens deixa el iaio que tenim a la taula de enrera, que pesat, jajajajaja.


Si hi ha poble més malparit que aquest, que m'ho diguin, que no hi penso anar!!! No tens alternativa, sempre s'ha de patir per sortir d'aquí, i el formigonat per remuntar direcció Castell de Cabres, és brutal i a les 14:20h a l'estiu, pos per agafar la bici i llençar-la.

Anem pujant i pujant, i com aquell que no vol arribem al Mas de Prades i després seguint les marques del GR fins l'encreuament de la pista fins el Mas de Sinfores,a d'alt de la senda de la Pastora.


Parem a fer foto, i com ja no mos aguantem ni els pets, pos on veiem un pla mos estirem i gaudim, ja tocava dels Ports, que et donen fotos com aquesta, no te preu!!! Ni en la MasterCard ORO ho pagues això. jajajaja
Baixada per la senda de la Pastora, que gaudim molt més, que l'ultima vegada en pluja i ja pensant en la cerveseta fem els Estrets del Ballestar, bona senda i pas per l'embassament d'Ulldecona (que no me maldi ningú llegint la crònica) cap a la Sénia. Fi de ruta, amb 80km i 2500+ ben treballats.


Ara a canviar de xip, i a Bellmunt on mos esperen els companys...



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario