lunes, 21 de septiembre de 2015

25ena Trobada de Roquetes


El dissabte a la tarda, es prepara la 25ena Trobada de Roquetes, quasi res, quin club i quin munt d'anys. I els joves Montbikers acudim a honrar aquesta feina, al final 14 que ens presentem a les diferents possibilitats 22, 37 km de Trobada o a la de 57 de GPS.



Per la meva part prenem la sortida de la de GPS, la menys concorreguda de bikers però la que et permetia fer totes les sendes preparades per l'ocasió, en aquesta modalitat som 7 Montbiker, Ramon, Rodri, Rubén, IbanBeto, Iñaki i jo..... i Paco (que no tardarà a firmar contracte jajajaja).



Quedem que anirem tots junts seguint els 3 GPS que portem i amb tranquil·litat, però prompte Iban no aguanta la pressió i surt disparat a la recerca de més ritme i nosaltres anem enfilant cap a Font Nova. Camins habituals i conegudes pujades fortes, com el formigonat de Font nova on la calor ens fa haver de ficar el cap a la font.



Ramon, després d'una setmana amb antibiòtic decideix plegar, i nosaltres anem intentant recuperar temps a l'espàrring del GPS per arribar al tall de les 19.00. Per complicar-ho més, a l'avituallament després del refugi pinxo i perdem uns minuts que ens haguessin anat molt bé.



A partir d'allí ritme més alt i alguna nova senda per apuntar a la memòria, que al final ens faria passar el tall de la vall del pastor a les 19.10.



Ràpid, fent la romana i la senda cap a la caramella per què es fa fos i arribem a Roquetes tancant el grup amb Sergi Ferre i els companys de Camarles.

Felicitar als organitzadors la bona volta, i sobretot pels 25 anys!!, que no es quedaran aquí, i esperem poder estar a moltes més trobades d'aquesta bona gent.

Les fotos de Rodri aquí...

El track aquí....

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario