lunes, 28 de septiembre de 2015

Rosell-Bel-La Pobla-Esquetxe

Després de recollir el premi a l'equip més nombrós, millor equip femení i d'altres copes individuals dels nostres a la Xallenger, el dissabte a la tarda, el diumenge marxem a Rosell per fer una bona sortida de la temporada de sendera.


Aprofitem encara la bona hora i pugem a Bel des de Rosell, no feien cas, però anàvem prou forts i en 45 min estem a Bel, bé, el jefe de files, Iban en una mica menys, com sempre ha sortit disparat i ja no l'hem vist fins a arribar a Bel.


Com és prompte parem a reagrupar però no a esmorzar, que veient el ritme, ho faríem a la Pobla. En aquesta sortida recuperem la baixada pel PR a la pobla que feia almenys 3 o 4 anys que no la fèiem i també esta prou bé.



Un cop a la Pobla, esmorzar i agafar forces per remuntar la senda en direcció al Mas del Esquetxe, 35-40 minuts de peleà entre caminant i pedalant. Un cop dalt, només queda baixar per la senda en direcció a Rosell, l'hem trobat més degradada, es nota que s'ha recuperat pels bikers més endureros i està en més pedra solta, de totes maneres, gran senda que et deixa amb ganes de continuar amb aquestes sortides.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario