lunes, 5 de octubre de 2015

El Turmell des de Xert

8 Montbikers el diumenge a Xert, com passa el temps, i mirant les típiques fotos i el track veig que fa 2 anys que no fèiem la ruta. D'una foto a l'altra, molts de canvis, i només en repetim 3. Donem la benvinguda a Sergi i arrenquem amb les campanes de les 9.

(2015)

(2013)

Com sempre, primers km amb pujada per saltar el primer port, no és el Turmell però ja ens fa llevar-mos tot l'excés de roba. Un cop baix, i després d'esperar a Ramon, Eber i Sergi, que han anat a veure una ermita jajajaja, continuem cap al Turmell, ara si, quina pujada cadascú al seu ritme i Eber, a tope, que corona amb Iban.



Fem foto, recuperem forces, i cap a vall, per la impressionant sendera, que els del Single Tracks de Morella, anomenen "Coronel Trumel" o alguna cosa així, està impressionant i amb les portes obertes la fem a full, Isaac amb algun salt i tot.

Un cop a Vallibona la sorpresa, o no tant del dia, com dic, hi ha gent que no pot guanyar diners i altres que no els faran en la vida, el dissabte la volta aventura passa pel Bar de la Carbonera i 30 tios es queden sense fer bocata, perquè no tenen pa, i sabeu que ens passa a natros el diumenge? El mateix, no tenen pa, ni embotits, ni pataques de xurreria, ni olives ni cacaus ni pastisseria industrial...FLIPANT NOIS!!!!



AGAFEU NOTA D'ON NO S'HA DE REPOSTAR

Fem la coca-cola i marxem sense esmorzar/dinar per emprendre la segona pujada pel GR en la major part direcció Morella per coronar finalment a la part alta de la carretera cap a Vallibana. Baixada per pista/senda molt trencada i els 11km de carretera per arribar Xert a les 15:05, com havia pronosticat el cronista (jajajaja quina poca fe tenen aquests Montbikers!).



Bona volta, molta xalera baixant, patiment, estretes de dents per fer els 1700+ acumulats.

Anem sumant, i aquestes diumenge una altra clàssica. Casetes Velles, arbres monumentals i el camí del rossec a la Sénia, a veure si s'apunta algú més!.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario