martes, 13 de octubre de 2015

Dissabte local i dilluns monumental

Cap de setmana llarg i aprofitem per fer dues sortides, canviant el dia habitual dels diumenges pel dissabte i dilluns.

Dissabte: Local....o això era la idea

El dissabte decidim fer una volta de les que diem locals perquè sortim en la bici, al final 87km i 1600 de desnivell no som molt locals jajaja. 



Bona volta, això si pistera i amb poca senda però que permet fer un bon grupet entre Ampostins i Camarlencs i algun establert Tortosí que al final firmarà contracte.



Sortim direcció el Coll de l'Alba on fen algun tram de sendera per coronar els ventiladors i després baixada per anar direcció Bitem per la "pista de la guerra" que diu l'Strava on tornem a remontar i avui, a donar-ho tot, que tenim molt de PRO (jajajaja).

Sendera pels voltants de Rasquera-Perelló, molt bonica i parada al Perelló a fer la cerveseta, la tornada dividim grup, i el meu decidim anar pel camí de Tortosa-Perelló i Ranxero en cerca de la tornada a casa, els valents, pugen a Tita per acabar de rematar les cames.

Bona volta i bona companyia!


Dilluns: Arbres monumentals.

Fem la clàssica dels arbres, però aquest cop allargant la sortida per baixar pel camí del Rossec a Pallerols i la Sénia. Sortida molt intensa amb molta seda i bon desnivell.



Sortim 11 Montbikers de la Sènia (10 físics i l'sparring del GPS), i en una hora ens presentem a la pujada de Casetes Velles, anem pujant, crec que a bon ritme i després de les parades per esmorzar i fotos, tirem cap a la Carrasca grossa, perdem cota, però podem agafar aigua a la font per remuntar a l'altra part de la Fageda, Faig pare i Teixet. Potser falten dues setmanes per veure la fageda en tot el seu esplendor però el calendari és el calendari.



Ens presentem al Teixet al voltant de la 1 i ja portem bona estofada, ara falta la part més tècnica amb la baixada als Plans de ValldeBous i el PR del Rossec, on perdem molt de temps, les 15 i decidim un cop a Pallerols no perdre més temps i baixar per la carretera per poder remullar la nova màquina de Lluís.



En definitiva, dues sortides de nivell, acumulem 150 km i 3200+ en dos dies.... i la cosa no para.

Diumenge més, segurament dividirem grup entre la Trencatorrompers i sortida pels Ports, que continuen impressionants i amb bona temperatura.




(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario