lunes, 26 de octubre de 2015

Pujada al Boixar

El diumenge, 9 Montbikers, bona tropa, i sense matinar, ja que aprofitem el canvi d'hora, marxem a l'embassament d'Ulldecona per fer la Pujada al Boixar. Allí ens trobem per casualitat amb Oscar Bover i 3 companys més, que van a fer la mateixa ruta però baixant pel portell.

falta Rodri que fa la foto, com sempre jejeje

Tot i que, algun "Montbiker Road", volia pujar per l'asfalt, ho prohibim, ja que esta escrit als estatuts Monrbiker jajajaja i pugem pel famós Empedrat dels Estrets del Ballestar. Pujar, no és igual que baixar-lo, però de tant en tant, s'ha de lluitar. A mi em critiquen pel famós 42 de pinyó, però au au com va per pujar, cama no tenim però l'ajudat del 42 va de cine i coronem el Ballestar en 1 hora.


Passem del Ballestar a la Pobla i parem a fer una barreta abans d'emprendre el famós formigonat al Boixar, amunt i amunt i arribem a la cota 1100+ en poc més de mitja hora... estem fort que rai!!



Com la ruta no és molt llarga i aprofitant que tenim Bar, anem al Boixar a fer la coca-cola, ens despedim de'Oscar i els companys i passem pel Refugi de la Roureda, que sempre ens diuen que passem a saludar, i quin encert, han sortit un moment, total que baixem a l'altre bar i fem la parada.



Ara queda un tram de GR, i després, sortida pràcticament a la Colònia Europa per baixar pel famós PR a la Pobla, espectacular, llarg, tècnic en algun tram i ràpid en altres que com podeu veure al vídeo de Jordi Martí ens fa gaudir a tope!.



Llàstima, d'una tallada de coberta d'Eber, que reparem, però l'obliga a marxa per la carretera amb Ramon, i els altres a baixar el mateix camí empedrat que pujàvem al començament i cap als cotxes.



Bona volta de 35Km i 1100+, que no fèiem, en més de 4 anys, ja que tots els trams es repeteixen en altres sortides però que crec que s'ha xalat molt.





(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario