lunes, 2 de noviembre de 2015

Som-Mortero-Cardó

Dissabte per evitar la festivitat de Tot Sants i l'amenaça de pluja, repetim sortida al Coll de Mortero i Cardó. La idea és millorar la sortida del maig, amb la mateixa ruta en un principi i tornada diferent, però, fent la senda que marxa a l'esquerra del Coll de Mortero.

A les 9.00 arranquem 7 bikers, es nota que és dissabte i no estan molts dels habituals de les sortides, però Isaac, Eber, Ruben, Paco, Sergi, Oriol i jo mateix tirem direcció Som per anar acalentant les cames.

Un cop a Tivenys, amunt i farem d'una tirada la pujada a Mortero 730+ en 9km amb la pista avui més trencada que al maig, però que no presenta dificultat, amunt i amunt veient altres bikers que també fan la mateixa sortida. Un cop dalt, sorpresa, ens trobem amb el bon grupet de Roqueteros que fan una volta pareguda a la nostra, saludem a Ximo i Sergi i al grup, comentant la jugada.



Ens deixen tirar els primers, per fer la baixada de la nova senda, que igual que l'altra, té una vegetació espectacular, diferent de tot el que fem per aquí, quina passada, fulles caigudes en tota la sendera i un grip espectacular, només com a punt negatiu, alguns passos amb arbres i arrels propis de l'entorn que et fan parar per salvar-los. De totes maneres, aquesta és l'opció correcta per arribar a Cardo amb el somriure a la boca.

Baixem per carretera, i després, la senda que sempre fem al final, per arribar a Rasquera, on parem a fer cerveseta i el bocadillet. Un cop en les forces mig recuperades, tornem en direcció contraria per les pistes conegudes de la Marxa del Riu de la moleta, direcció a Benifallet, on fem l'ultima dels senders d'entrada al poble. Aquesta de nivell alt i que demana molta atenció per no sortir volant per davant.


Al final una ruta de 10, amb bones pujades, bones sendes.... i val li ficarem un 9 per no haver-me quedat a la cerveseta final per compromisos familiars. jajajaja

Ara a gaudir de la propera a Prat de Compte amb els companys de la Moleta!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario