martes, 10 de noviembre de 2015

15ena Trobada de la Moleta

Diumenge no faltem a la trobada 15ena Trobada de la Moleta, enguany tornem a Prat de Comte, a fer un boníssim recorregut per algunes sendes ja conegudes i alguna novetat molt treballada pels companys de la Moleta.

De Montbike bon grupet i en total, més de 100 bikers, que demostren l'afecte al club, i les ganes de btt dels bikers de la zona.

Sortida a les 9, cap a la zona de la Vall d'en Bages, on anem per pista i una primera senda en cerca d'una bona remuntada, primer per pista i després per senda, per arribar la Coll De Prat, on fem la senda que fem en altres sortides quan pugem a la Refoia, senda molt bona, revirada, i que avui estava neta i preparada per l'ocasió.

En acabar la senda, avituallament, xarreta amb els companys, i marxem cap al conegut GR de baixada a Prat, una senda d'escàndol que no ens cansem mai de fer-la sempre que visitem la zona.


Després, es passaria a buscar la zona de la Fontcalda on arribaríem per una llarga i bona senda. He de deixar la sortida aquí, al primer bucle a Prat de Comte per compromisos familiars, però els companys em fan dentetes per la tarda dient-me que a estat d'escàndol la baixada.


Bé, segur que repetirem la sortida, he de conèixer aquesta senda!!!!!.

Felicitar als companys de la Moleta pel treball fet, i donar-los les gràcies per continuar amb aquestes trobades, de les que queden poques. Ara a esperar la de la Fira de l'Oli a Santa Bàrbara, que de segur que no ens la perdrem.

Vos deixo petit video dels Montbikers, fet per Miquel!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario