lunes, 23 de noviembre de 2015

7ena Marxa de la Fira de l'Oli

Nova edició de la Trobada de BTT de la UCSB a la Fira de l'Oli de la seva població, Santa Bàrbara, d'aquestes trobades que no ens perdem mai, i en aquesta ocasió 22 Montbikers anem a fer un recorregut considerat alguna cosa més que XC, per la serra de Godall, molta senda i molta de pujada, que tant ens agrada, on també el biker i la seva maquina han de demostrar tenir cama i tècnica.



Del recorregut, poques sorpreses, integra per la Serra de Godall, on es nota la neteja feta a les sendes, i la preparació per tornar a tenir aquesta trobada. Només destacar la variant al PR de la Torre per sortir directament a la pista cap a la Pedrera d'Ulldecona i així poder anar directament a pujar la coneguda senda Blanca cap al Coll de les Bruixes.


Tot i així, un boníssim recorregut que ens ha fet gaudir de la companyia, les risses, i de patir poc fred, tot i el dia amb vent, a causa de la intensitat del recorregut.


Donar les gràcies a tots els que heu fet possible, un cop més, aquesta trobada.

Només esperar una nova edició, i retrobar-nos en més curses, marxes, trobades, el que sigui.... en aquesta gran família de bikers!


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario