lunes, 16 de noviembre de 2015

Forestal-Pell Negra- Vall del Torrero

El diumenge fem una de les sortides més clàssiques del club, però que no ens cansarem mai de fer, i més si el terreny està així.

Anem a Arnes a fer la Forestal, pujant cap a les Roques Benet, direcció el Coll de Botana, després la Mega-clàssica de la Pell Negra i finalment la coneguda, en honor a Carrete, com Velociraptor, ja podeu imaginar perquè, senda que va del Coll de Xato i segueix la Vall de Torrero, pertant pel puristes l'anomenarem de la Vall de Torrero.


A les 9.00h, arranquem com de costum d'Arnes, aparcament del poble, on coincidim en altres bikers, en aquesta ocasió d'Alcanyís i que retrobaríem a la Pell Negra.
Anem per l'Estrets per anar fent boca i després ens desviem pel Mas de Lliberós direcció la pujada per pista cap al Coll de Botana. Sense arribar al Coll, agafem bifurcació cap a la part de pujada per senda de la Forestal, on cop d'alt parem a esmorzar i gaudir de les vistes, al lloc de costum.

La baixada, impressionant, feia molt de temps que no estava així, de neta, i la caiguda de fulles de la tardor, dóna aquella sensació que hi ha menys pedra. La fem tota d'una tirada i reagrupem al monument.


Marxem cap a la Pell Negra i passem al grup d'Alcanyís sense parada entrem a la senda, aquesta ha patit més l'efecte de l'aigua i té alguna zona complicada, si ho comparem en altres vegades. Fem parada per agafar algun rovelló que no es pot perdonar i fem l'última part ràpida fins als Estrets. 

Saludem en diversos idiomes... jajajajaja. al grupet d'excursionistes (en femení) que ens delecten amb un "GUAO" que ja no deixarem en tota la sortida.


Per rematar la boníssima ruta, pugem la pista de la Vall de Cabús en direcció el Mas de les Valls, pista molt trencada com sempre i un cop arribats al Coll de Xató, fem l'anomenada Velociraptor de la Vall de Torrero fins als Estrets, per mi, la millor de les tres, i això que totes són de 10.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario