viernes, 18 de septiembre de 2015

La del Peraire

El diumenge passat, continuem amb les sortides al Port, ara és la millor època per temperatura i es pedala de meravella.


En un principi teníem previst fer el clàssic 8 de Fredes amb Negrell, com tots els anys, però vaig recordar de l'any passat el comentari de la senda que va directa de Fredes al Peraire, i modifiquem la sortida per realitzar-la.
A les 9 i poc ja som a Fredes, on estan Ximo i Raul de Santa Bàrbara esperant-mos, els hi comentem el canvi de sortida i emprenem la nova senda cap al Peraire, cal anar amb compte, ja que la senda deixa en un encreuament la que baixa al Salt de Robert i la Tenalla i s'hi ha d'anar fi per no haver de remuntar després.


La senda l'he trobat espectacular, molt treballadora, ja que llevat dues baixades on es perd cota la resta és cara amunt i s'ha de lluitar. Al final quasi 4 km de senda que només li queda un pas amb arbres tombats.
Continuem la ruta per anar en cerca del Negrell on farem la parada per esmorzar, la resta de la ruta la clàssica del 8 de Fredes, passant per Vallcaneres la senda de la casa del Rei i tornant en cerca de pinar pla.



Finalment per falta de temps, no tornem per GR i continuem la pista a la cerca de Tombadors i Fredes. Al track he deixat la tornada pel GR per recordar que això de tornar per pista, no s'ha de fer més jajaja.

Bona volta, molta senda i a esperar este dissabte la Trobada de Roquetes.



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario