lunes, 4 de abril de 2016

A per la Cabra -Inici de la Xallenger!


Ahir començava la xallenger amb la prova de Tivissa, tot un clàssic i on no podem fallar. 16 Montbikers apuntats per ser de nou l'equip més nombrós.



El recorregut molt distret amb les variacions de l'ordre de les clàssiques pujades i les boníssimes baixades que tenen a Tivissa. Cal destacar els avituallaments i els col·laboradors que ens recolzaven en tot moment, es nota que el poble té ganes de continuar aquest esdeveniment i en tot moment tenies gent fent fotos i fins i tot els grallers donant soroll a la bona/tècnica baixada del GR.



Destacar la bona participació arribant pràcticament als 300 bikers, tot i el calendari de curses i marxes estret per aquesta data. Felicitat al Xut com sempre, pel gran esforç i perdonar-li la llarga entrega de sorteig... que fins i tot desespera al pobre Alcalde jajajaja.. És el Xut i també és el seu dia.



Pel que fa a la volta, tenim gent per tot davant de la llarga destaquem a Arantxa amb la seva tercera posició, amb molt de mèrit, tenint en compte el nivell de les dones.. jo ni les vaig veure jajajaja.



També a Eliseo a la curta masculina amb una segona posició.





La resta, marcant bons temps alguns i altres a passar el matí disfrutant de la sortida, i també patint les pujades, cada dia no han de ser estrènyer, i com dic sempre, també es pot anar a les pedalades/marxes/curses a xalar, xerrar en els companys, riure als avituallaments o fer la volta en grup.





També vull destacar els més de 100 bikers que fan la modalitat curta, i que cada cop són més, el que ens diu que l'esport de la BTT està en molt bon moment i que cada cop hi ha mes gent que vol començar, gaudir o passar un matí agradable amb la bicicleta.



Ara, una setmana de sortida de club i tenim la Torre i el Perelló aquí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario