martes, 19 de abril de 2016

II Transrabosenca

El diumenge a la Transrabosenca, segona prova de la Xallenger i segona edició dels companys de la Torre. Pareix un tòpic de sempre, però no és així, i l'han clavat, pareix que faci 20 anys que organitzen curses, aquest Sergi i companyia són uns cracks, si alguna cosa es podia dir. de la primera edició, en aquesta la milloren i no fallen en el que feien bé.
 

Tot de luxe, el poble bolcat en l'organització, alguns cops pensava, vols dir que queda algú que no estigui animant o guiant als corredors. Quin luxe.
Nosaltres anem un bon grup, però juguem fora de casa i els companys de la Ribera s'emporten el trofeu (pernil) al club més nombrós. Tot i així, tots hem quedat contents segur que repetirem.

La ruta molt bona, només puc parlar de la part de la curta, problemes amb les cobertes i haver de parar diverses vegades a unflar em fan decidir per tirar per la curta.
Les sendes amb la incorporació d'un nou tram de 4km queda una volta espectacular i els 26 km de la curta donen molt de joc.
video de Rodri

Felicitar a Arantxa, que tot i no tenir uns dies tranquils, ha pogut tornar a quedar segona en un podi molt competiu en l'apartat femení.



Ara sense descans al Perelló, amb la primera Emburgada Bike Race!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario