martes, 26 de abril de 2016

I Emburgada Bike -El Perelló


Bé, ja arribat la novetat d'enguany a la Xallenger, i aquesta a prop de casa.
Tornem a fer un bon grupet i ens emportem la cistella a club més nombrós, però això és el de menys i més tenint en compte que està a casa meva i no la tornareu a veure... jajajajaja.

Respecte a la prova, tenia de tot, i el més important, i que no podia faltar amb aquest nom, la famosa Emburgada vent característic del Perelló que també va acudir. Alguns, com jo, patint per veure com afectarà i si podríem fer el recorregut llarg en condicions, però he de dir que quan et presenten un recorregut com el del Perelló l'altre s'oblida, espectacular; no et cal l'arc de sortida, ni petard ni altres hòsties, només agafar la primera senda, saps que avui serà un bon dia i així és.

El recorregut, amb sendes constants després de les pujades i alguna fins i tot de pujada, un trencacames a què estem més acostumats nosaltres i que et permet no patir tant. Marcatge perfecte i sense cap moment de dubte, en el meu cas almenys.

Vull en això dir, que a vegades, tots perdem el nord, mirant si uns et regalen un o dos calcetins, una samarreta més o menys bonica o si teníem això o allò, però l'important és sentir-te recolzat, en gent als encreuaments sabent que estàs acompanyat en tot moment i a una volta vistosa de veritat.

video de Rodri!


Un 10 cracks, potser perquè no es relaxen... la pasta de càtering fluixeta jajaja

Vinga una abraçada cracks i per la II Emburgada Bike que de segur estarem allí.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario