lunes, 12 de septiembre de 2016

Bel i Sendera de la Mola del Terme (fi pista)


Un altre diumenge als ports i aquesta vegada, per la Tinença. Fem la pujada a Bel, si, per carretera, no és que ens agradi especialment, però, la quantitat de possibilitat que tens un cop dalt compensa. En aquesta ocasió, volem fer una nova baixada per nosaltres i ampliar els nostres coneixements senderils jajaja.



Sortim puntuals de Rossell a les 9:00h i fem la pujada a bon ritme, ja pujant em pareix veure un maiot de montbike i ... fet, Fabià que s'uneix al grup amb les seves aparicions sorpresa jajaja.
Agrupem a Bel, mengem un mica i fem la clàssica sortida de Bel en cerca del PR cap a l'Era de Bel. Un cop allí gaudim de les vistes i agafem de nou forces per emprendre la llarga pista que ens portarà fins a la Mola del Terme, deixant abans els Masos d'Inza i Esquetze i les baixades conegudes en altres sortides.


Bones fotos de Rodri com aquesta...

Ara ve la part nova amb la baixada cap a Rossell, bona senda, amb algun encreuament amb altres sendes. Aquesta et permet baixar amb un desnivell controlat i sense una dificultat alta. Tot i que, el terreny està molt solt per la sequera, fico molt bona nota a la baixada i que a més permet tornar a fer tota pista fins a la Mola del Terme, cosa que no fem habitualment.



En definitiva, la guardem a les sortides per repetir en altres ocasions i una més per pujar a Bel de nou, en una sortida no massa llarga i en temps després de fer cervesa i xarreta amb els companys.



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario