lunes, 19 de septiembre de 2016

Paüls, Montsagre, Coll de l'Avenc, Sant Roc


Nova sortida pels Ports, aquesta per la zona de Paüls amb una de les sortides més veteranes del club. Potser de les primeres que vam fer i no per això de les més fluixes o menys intenses.


En aquesta ocasió, repetim d'aquell dia fa 8 anys, els dos Nando's i ens fa gràcia mentre pugem cap al Montsagre comentar les incidències d'aquell dia, amb pluja i boira i algun ensurt. En aquesta ocasió, temps més tranquil i en fresqueta, hem passat dels 40 graus de fa dos diumenges als 12 al Tossal d'Engrilló d'ahir.


La pujada és per mi, de les més fortes pel desnivell que acumules en pocs quilòmetres i també pel tram de pista que normalment estan molt solt, aquesta vegada no, per això.
Un cop feta la foto a la Bassa de la Refoia i l'últim tram de pujada encarem els trams més feixucs de puja baixa per senda, on ho has de donar tot, o dalt de la bici o espentejant, així anat fent fem els Colls de la Gilbaberta i el del Vacarrisal, per finalment veure, no molt lluny, l'últim coll i el que esperem tots, el Coll de l'Avenc que dóna per finalitzada la part dura de la sortida.


Ara si, avall sense miraments, amb una senda que sempre està en bones condicions, no hi ha molt de bikers en ganes d'espentar tant de tros la bici ;) i final amb el tram a Sant Roc on per falta de frens d'Iban i ganes d'avituallament, tornem als cotxes per la carretera sense fer el GR.
Vídeo de Rodri

Sortida, per mi, que marca una forma d'entendre la BTT, i que si en fer-la i en arribar als cotxes has gaudit, vol dir que la muntanya, el Port i aquest esport... "és lo teu"!


Nando

No hay comentarios:

Publicar un comentario