lunes, 26 de septiembre de 2016

Prat de Comte - Coll de les Moles, GR i Coll de Bot


Sortida per Prat de Comte on fem un Mix de les Trobades de la Moleta del 2014 i 2015, i sense perdre el nostre estimat GR jajaja.


Així 5 Montbikers sortim a les 9:00 del pàrquing habitual, en aquesta ocasió comencem per pujar al Coll de les Moles per fer la senda del 2014 i tornar cap a la carretera, continua en bones condicions, algun estimbament de pedres, però res que impedeixi fer la baixada tota en la bici, bona senda que tot i que s'ens a fet curta compensa la pujada, que repetirem després.


Ara, a la recerca del GR per l'entrada que tenim a pocs metres pasada la carretera, amunt i amunt sabent que ens espera el premi, parem a l'entrada, com sempre, i vinga avall!!! Ferran i Jordi flipant... quina senda xeics... que fèiem aquests dies anant al Racó del Tabac, Cova dels Bous jajajaja això sí que és xalar diuen.



Esmorzem i riem del bon rato passat, ja no recorda ningú la primera pujada... pos au, la repetim ara si fins els mateix Coll de les Moles, on trobem el bidó blau (jajajaja) però no carregat de beguda com el nostre. A la dreta surt la senda que ens portarà fins a la Via verda... espectacular, i encara aguanta el pas dels bikers tot i la forta baixada final.

Ara toca... ja sabem, remuntar fins Prat de Comte però en aquesta ocasió triem la carretera per no perdre temps, la pista que es fa a la trobada 2015 tampoc aporta gaire cosa i interessa anar rapidets (el track està per la pista per si algú el segueix).


Un cop a Prat de Comte, encarem la carretera de Bot per pujar al Coll amb el mateix nom, on en principi, teníem que fer l'última senda, que baixa fins el Canaleta, però, un cop fet la primera part ens trobem que s'ha netejat, o ampliat la pista, i totes les rames tapen els trams de senda.... merda avall per la pista.


Vídeo de Rodri!!!



Bé, tot i aquesta incidència la sortida a estat molt xula i divertida amb uns 35km i 1300+, i el millor 3 sendes i mitja de baixada "ESPECTACULARE!!!"



Ara, a esperar el diumenge, que marxarem a fer el Coll de Mortero.





(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario