martes, 7 de febrero de 2017

Bel, PR de la Pobla i Ezquetxe


Diumenge teníem ganes de fer el jabalinet i decidim pujar a Bel per fer dues de les sendes que ens agraden, el PR de la Pobla i l'Esquetxe.

La previsió de mal temps, aquesta vegada no ens tira enrere, i tot i que plou a les 7 a Amposta carreguem bicis i a fer el cafè a la Fina.
Arribem a Rossell, on descarreguem i fa solet i tot, el vent moderat... Òstia encara l'encertarem avui!.

Fallo de principiant.... i per falta d'espai, descarrego l'impermeable i agafo només el paravent, i emprenem la pujada a Bel.... on un magnífic arc de sant Martí, ens dóna la benvinguda.
No cal ser meteoròleg per saber que passarà, i al tercer quilòmetre de pujada ens agafa l'aiguat.... parada per reagrupar i decidir que fem i avui estem animats... Amunt i a Bel decidirem.

Arribem a Bel, on per sort el Bar està obert i ens serveix per refugiar-nos del fort vent que ja bufa. Esmorzem i decidim que farem el PR de la Pobla, on possiblement no tindrem tant de vent. El PR espectacular com sempre, i en un no res, estem baix amb car de satisfacció per la bona baixada. Camins i pistes per encarar, sense passar per la Pobla, la segona part de la ruta cap a l'Esquetxe.

Ara toca pujar, a l'Esquetxe, pujada en forta pista que finalment es fa senda i on descavalquem per continuar empenyent la majoria la bici fins al Coll.
Allí el vent és impressionant i un fart per poder anar amb la bici al costat, sort que la senda de baixada la tenim davant mateix i no hem de fer ni 10 metres de pista.

La part positiva del vent és que trobem l'Esquetxe sec, i no ens cal patir per relliscar amb les pedres, la senda amb més pedra que altres ocasions, i que per mi, té aquell puntet tècnic que demana estar atent.

Arribada a Rosell amb 30km, ja que m'hi havia confós, en retallar tracks aquesta setmana, i no surten els 40 que havia pronosticat, això si el 1200+ els toquem.

Vídeo de Rodri!!


Ara, ens toca, un diumenge diferent, amb l'organització del 10K i mitja, on estirem donant suport.
A la següent ...... una de Salzadella, que trobeu?



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario