martes, 21 de febrero de 2017

Salsadella Mix 2014-2016


Diumenge anem a la Salsadella, feia dies que rondava per les converses a les sortides i marxem cap allí un grupet de 7 Montbikers. En aquesta ocasió, fem un canvi a la sortida habitual allí, i triem el primer tram de la marxa que van fer l'any passat, els comentaris eren bons i la realitat és aquesta, enllacem després de la primera pujada 3 senderes amb nivells de menys a més, però totes bones i de llargada considerable.


Un cop fetes les 3 sendes en els primers 10 quilòmetres ara toca retornar per pistes cap a l'encreuament del racó de Polacos, d'on veníem al principi. Allí fem la senda de les Forques, per mi la millor de totes i que per batuda no vam poder fer l'última vegada, amb aquells punts tècnics i revirats, que et fan estar en tensió tota l'estona.

Ara, fem el conegut bucle de la marxa del 2014, per fer la senda del bike park des de l'ermita, anem justets de forma, com en aquestes últimes setmanes, i decidim pujar per l'asfalt i estalviar-mos la forta pujada per senda de les anteriors visites. Ara toca baixar per la senda del bike park i en la llagrimeta de felicitat i sense pedalar, entrada triomfal al poble.
Sense dubte, de les sortides agraïdes i endureres, estil el nostre estimat Godall, però com no el tenim tant conegut, ens dóna aquell plus de xalera i emoció.

Esperem enguany, poder visitar als companys el dia de la marxa, i gaudir en ells d'aquestes sortides.


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario