lunes, 27 de febrero de 2017

Xerta, Font Nova i Toscar


Diumenge a Xerta, com en els vells temps de les Trobades de la Moleta, i 9 Montbikers a voltar el terme.

Sortim puntuals a les 9 de la plaça del poble i encarem ràpidament la pujada per la bona senda que remunta fins al canal Xerta-Sènia, allí ja ens cal llevar roba, el dia pinta espectacular, i la pujada cap a Font Perera també jajajaja.


Remuntem la pista en bon ritme, per fer al poc la senda de baixada al Llac d'Ussera, amb molta pedra però que fem sense problemes. En grupet de diumenge, tots juntets, pugem a Font Nova o parem un moment per agafar aire... ja esmorzarem a Alfara, avui anem afinats i pareix que no retallarem jajajaja.

Fem la senda del refugi a Font Domingo i encarem cap Alfara on parem a esmorzar i agafar forces.

Ja hem fet bona part de la part dura de la ruta, però, la pujada al Toscar farà que algú pensi que no ha de fallar tants de diumenges a les sortides eh!!! IBAN.


Agafem aigua el Toscar que està espectacular i remuntem pel GR per fer la senda del crestall direcció la Vall figuera, senda de treball que no baixa fins a pràcticament el final i amb molt poc desnivell, però amb unes vistes impagables dels ports a dreta i esquerra.
Baixem la Vall figuera, amb la senda pel costat i per dins del riuet, on remullem els peus, jo expressament, que no cregui ningú que entropesso jajaja.

Vídeo de Rodri!

Ja portem 4 horetes de sortida i en bon ritme fem el tram de canal i l'última senda per baixar a Aldover i tornar a Xerta on ens espera tot el poble als barets de la plaça.. Sort que trobem taula per fer la cerveseta al solet.



(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario