martes, 4 de septiembre de 2007

Ampliació Sortida "La Sal" (diumenge 9)

Com molt dels companys no van poder sortir la setmana passada repetirem la Sortida de "La Sal", però amb una variació important.... Sortida a les 8h del de Patxi però en cotxes fins Ulldecona ,allí podem fer la pujada a la "Cogula" i posteriorment fer "La Sal" amb tornada a Ulldecona. Pels més valents se pot ampliar amb la pujada al "Mas d'en Mulet".
El diumenge vos espero a tots,, a veure si només penseu vindre el dia que féssem un dinar.
Nota: Pels que no teniu la roba, vos informo que el divendres estarà disponible, fiqueu-vos en contacte amb (Nando o Jonatan) per recollir-la.
Els temes de la reunió estan explicats al 1º comentari d'aquesta entrada. (Gracies Jonatan)
OJO EL DIA DE LA REUNIO SERA EL DIJOUS DIA 6

4 comentarios:

  1. 1.calanderi mes de setembre:

    dia 9 anem a ulldecona amb el cotxe surtida a les 8

    dia 16 anem a mora d’ebre llercavonia surtida a 7’15

    dia 23 anem a bitem llercavonia surtida a 7’45

    dia 30 anem a jesus llercavonia surtida a les 8



    la gent que no vingui al circuit llercavonia que vulgui surtir que quedi amb la gent del club i es publicaria a la pagina com una altra opcio de surtida



    2.circuit llercavonia 2007:

    els socis que estiguen interessats en anar al circuit llercavonia que faiguen l’ingres si s’apunten a totes o que miren a quines marxes aniran i a on s’han de dirigir per apuntar-se la setmana abans de la marxa

    3.loteria de nadal 2007:

    preguntar als socis l’opcio de vendre loteria.En un principi seria la quantitat de 100 euros per persona en un benefici de 0,20 centims per euro venut. Buscariem un sponsor per pagar els talonaris i en fariem uns 45 o 50 talonaris de 100 euros per als socis i establiments coneguts.Els diners recaudats anerient a parar al club per qualsevol cosa que nesecitesem (roba,surtida al exterior,menjada etc...)

    ResponderEliminar
  2. 4.roba d’hivern:

    Preguntar a la gent que troba de fer un mallot o jaqueta per a l’hivern es pot mirar al de betalu, publicenter o tactic (tortosa) si es decideix que si preguntar pressupostos als llocs esmentats i buscar col.laboradors.D’ara endavant nomes es demanara la roba justa tants de socis,tants de col.laboradors,tants de diners i s’hi entra algu s’ha d’esperar a la proxima compra de roba.

    ResponderEliminar
  3. Pobra sortida en participants (només 3, Fabià, Nando i jo) però bona en recorregut (Ulldecona, La Cogula, Mas de Mulet i Ulldecona). A veure si poc a poc tornem a agafar la bici!!!

    ResponderEliminar
  4. Una sortida relaxada, anar fen i de quan en quan una xarradeta, com nomes erem 3 no portabem presa.

    ResponderEliminar