lunes, 17 de septiembre de 2007

Mora d'Ebre -Ilercavonia

(Ja tenim totes les fotos, paseu per la Galeria).

Finalment vam ser 5 els integrants que vam participar a Mora (Jonatan, Narcis, Liberto, Pili i Nando), a més de la grata sorpresa de trobar-mos a Fabian amb la seva família, que venien a animar-mos, tot un detall.. per cert esperem les fotos que van realitzar.
Vam ser dels primers a arrivar i amb tranquilitat plenarem les pertinents actes, l'0rganització de la sortida perfecta amb avituallaments constants i gent en tots els encreuaments, només comentar que el perfil de la sortida que van penjar a la seva web no donava la idea de la dureça exacta del recorregut.El recorregut va ser molt exigent en els primers 35 kms, amb fortes pujades i molt poca sendera de baixada, el nostre company Narcis va marxar amb els primers i a mig recorregut ens van informar del bon paper que estava realitzant, la part final amb molta sendera de baixada, era per gaudir-la, llàstima que estava concentrada en la última part i el cansament era notable.
Finalment i després del merescut "bocadillo de pernil" (o varios jeje) i la pertinent dutxa vam tornar cap a casa.Una bona experiència, la primera en el meu cas, que dona forces per continuar amb les següents sortides, com la pròxima a Bitem.
També destacar el paper de Pili que va finalitzar tot el recorregut i només esperar que algú més s'apunte, i poder fer més pinya!!!
Espero els comentaris dels demés companys per ampliar la noticia

2 comentarios:

  1. Vull de forma personal agrair la paciencia que van tenir Jon i Liberto per aguantar els ultims 10 kms a un servidor carregat de calambres

    Gracies!!

    ResponderEliminar
  2. Hola, com ve se comenta a la cronica la meva dona Tere,la filla Laia i jo vam anar a animar als companys del club que van anar a la sortida i de passada fer algunes fotos para la pagina.
    Vaig estar molt sorpres de la velocitad que portaba Narcis quan va passar, ni se va aturar a repossar forçes, Jonatan,Liberto i Nando si que se van aturar i quan ja mon anavem nos van trobar en Pili que molt voluntariosa pedaleijaba amb força ganes, felicitats tambe per acabar la cursa.

    ResponderEliminar