domingo, 30 de septiembre de 2007

Jesus -Ilercavonia



Tercera sortida d'Ilercavonia i en esta ocasió, ens hem presentat 10 menbres del club, la millor representació fins ara, Jonatan, Ferran, Alex, Pili, Liberto, Narcis, Dieguito, Fabia, Jordiet i Nando,a més, de Adan, que ens ha donat anims en la sortida, la primera part ha estat interessant en pujada fins Alfara, amb una bonica sendera de baixada encara que no molt llarga, després del "bocadillo" pertinent la cosa ha canviat i la tornada fins el poble es pot considerar una mica caòtica, amb molt cruces i canvis de sentit, barrancs poc ciclables etc... be llevat d'això, alguna caiguda sense conseqüencies i alguna perdua, tots hem finalitzat el circuït sense massa problemes.


Segur que algun company més pot ampliar aquesta informació.


(Ja tenim agunes fotos a la Galeria, aqui tens la nostra Alex!!)


Recordeu fer la vostra petició de la jaqueta.

Gracies.



2 comentarios:

  1. Hola : com diu lo nostre company Nando la sortideta ha estad be tret del final de la sortida, despres de l'ultima sendera que ha estad un descontrol per les continues perdues del cami correcte,sense mes histories al final he fet 46 km. degut als errors del cami equivocat.Be despres d'algun susto sense consequencies greus hem arribat tos al fi de la sortida que hem rematad en alguns obsequis para alguns del components del club i un pica pica lleuger pero adecuat,adeu.

    ResponderEliminar
  2. Mireu les fotos. Jamos donen copes per arrivar els primers...... "a la barra i al picoteo" jajaja. A laproxima sortida m'han dit que no obriran la barra hasta que els de roig no marxen.
    I ja esta be de que sempre els toque els regalos als mateixos, el Presi queda fora dels sorteig.

    Au hasta Roquetes!!

    ResponderEliminar