lunes, 10 de septiembre de 2007

Resultat de les sortides del Pont...

Sortida de la Sal:

* Tal com ja han comentat Fabian i Josep una sortida en familia amb només 3 integrants, els anomenats i.. un servidor (Nando) però que va servir com calentament de la sortida del dia següent al Raco del Tabac, a més de reconeixement de la pujada a la Cogula. El nostre amic Josep ens a deixat a la Galeria les fotos, gràcies.
Raco del Tabac:
* Sortida amb dos grans fites del nostre Port, El Pi Gros i el Faig Pare. En aquesta ocasió vam ser 5 integrants del club (Ferran, Janel, Fabian, Adan i Nando) a més dels amics Tekiano, Jordi i Jonathan, que en tot moment ens van donar idees sobre els possibles recorreguts. Una bona pujada aproximadament de 14 kms amb les dos pertinents parades per gaudir de les vistes, i després, la merescuda baixada per sendera fins el Raco del Tabac amb l'enllaç amb la sortida, on es van poder disfrutar de la baixada amb molt desnivell i alguns trams tècnics. Només apuntar, en caracter personal, com una de les sortides més boniques que crec, és pot fer pel Port i que sense dubte repetirem en alguna ocasió pel companys que no han pogut assistir.
Tenim les fotos a la Galeria!!!

2 comentarios:

  1. Hola, una sortida exigent para les cames pero molt bonica en vistes i sendera tecnica en alguns cops, tambe forts desnivells que los frens van tindre que aguantar queixan-se en la olor de pastilla cremada, bona para tornar a fer-la.

    ResponderEliminar
  2. Molt bon video Fabia, ja he agafat nota per millorar la meua tecnica en baixades. La sortida com has dit, jo la tornaria a fer d'aqui un meset si les sortides de Ilercavonia ho permeten, Jon segur que s'apunta. Llastima no poder compartir-la amb més gent del club com en les primeres sortides.

    ResponderEliminar