viernes, 5 de diciembre de 2008

Marcatge Track de Cursa

Avui seria el millor dia per que Jonatan ens fes la crònica de la sortida, i ningú millor que ell per comentar-ho, segur que algun comentari ens fa.
A les 8.30 i pico, degut al primer del imprevistos de Jonatan ens dispossem a grabar el track, sortim en direcció al Mas de San Pau i fem la primera de les senderes , una sendera curta i de moment bastant tapada que ens porta al Barranc de Masdenverge, on anent seguint-lo amb més o menys problemes (no recomanable per rígides... encara baix desconjuntat) fins arribar a la camí d'aproximació a la Pujada de la Paridora, aquesta vegada, pugem fins dalt de tot, per anar direcció el Coll d'Acens, però finalment, decidim deixar-ho per un altre dia i possiblement modificar la primera de les parts del recorregut, que pensem s'ha fet una mica massa llarg.


Retornem per la sendera de la Paridora i els Tarongers... cervesseta al Raco i comentari de la sortida. Pregunteu al President com s'ha d'arreglar un pinxàs per baixar millor la sendera!!!! i no preneu begudes de ningú... i més si no sabeu on les compren. Com podeu veure més xalera que bicicleta en un dia festiu a Amposta.



El track aqui.......

No hay comentarios:

Publicar un comentario