miércoles, 10 de diciembre de 2008

Sortida a Godall amb fang.

Començarem demanant unes disculpes als nostres companys de Gandesa per, finalment, no haver pujat a la trobada que ens tenien preparada, però problemes d’última hora, van impedir ser un bon grupet per anar-hi, i com veure-ho, ahir només Dieguito i jo varem sortir a donar una volta.La sortida és presentava amb el terreny molt banyat, ja que la nit anterior va ploure en ganes, però coneixent al company i el que li agrada anar amb fang, decidiren anar cap a Godall a fer un parell de senderes, en aquesta ocasió, la sendera que ens porta des del Cap Asens cap a l’àrea de Medi ambient pel barranc de la Caldereta i permet remuntar posteriorment la Paridora per Godall i baixar la segona de les senderes, la dels Tarongers.
Una sortida exigent per l’estat del terreny, pujant arrastràvem força pes, però gratificant per les senderes. 33 Kms amb 600 metres de desnivell positiu.





El track aqui.....
(Nando)

4 comentarios:

  1. Ja se que xaleu, però en part m'alegro de que s'acabe la temporada a veure si així ADAN pot vindre més a jugar a l'altra gran afició de moda com es el PADEL.

    ResponderEliminar
  2. a vore julian carax la temporada btt esta a punt de començar lo que hauries de fer es comprarte una bici i apuntar-te al club no o entenc tant de padel pareixeu lo del bigot

    ResponderEliminar
  3. Estos grafics son molt espectaculars, però podrieu ficar en comparativa que seria amb el gràfic del Tourmalet!!!!!!

    Estaria be....... i segons com vegi faria cas a Jon i encara m'apuntaria per a la temporada que ve.

    ResponderEliminar
  4. julian carax crec que per la temporada que be que ja esta a punt de començar tindras molta faena aaaaaaaaaaah si vols ser un bon pare, records a nuria i que vaigue tot be gora l'atletic

    ResponderEliminar