martes, 9 de diciembre de 2008

Sendera del Pou Pixador

El dilluns i amb molta amenaça de pluja Amador, Pili, Liberto i Nando ens disposem a fer la pujada al Cap d’Asens per la coneguda sendera del Pou Pixador, una sendera que permet amb un grau mig de forma pujar-la pràcticament tota damunt de la bici i que ens deixa a dalt de tot del coll d’Asens a la població de Godall, allí, i desprès d’un petit descans, ens llancem per una de les senderes que ens portaria a prop del coll de les Bruixes, aquesta sendera ens deixa a la carretera de Godall-Ulldecona i per no tocar-la varem decidir provar algun dels camins paral·lels ,i amb un mica de fortuna, varem arribar al mateix punt de inici de la sendera, podeu veure la foto.

Un vuit perfecte des del creuament de la població de Godall, camí de les Oliveres Mil·lenàries, Pixador, Sendera i poble vell de Godall per tornar al encreuament del Camí vell d’Amposta.
En definitiva i després d’acabar una mica remullats varem fer 41 Kms amb un bon rodatge i sendera per baixar els excessos del pont.

Com no, recordar que aquest mateix dia els company de Trail anaven a fer el marcatge de la seva part de la Cursa, encara no tinc noticies de com va anar però segur que també van xalar amb l’aigüeta que queia.

El Track aqui..... comença a la entrada de la Paridora.

(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario