sábado, 5 de diciembre de 2009

Cova dels Bous amb variant Cova Roja

Avui farem dentetes als més Endureros del club i que no han pogut venir en natros a disfrutar de la coneguda sendera dels Bous i la variant gens despreciable de la Cova Roja.
Així, els 6 bikers següents, Xavi, Fofo, Jordi i Nando, acompanyats de Manel Torta i Arques hem disfrutat d'una sortida que com finalment tots comentavem ha tingut de tot, pista, sendera, paseig de bici i fins i tot algun punt d'escalada.
La pujada per pista fins l'entrada a la sendera Cova dels Bous ja la coneixem tots, i té la duresa que cadascú li vulgue ficar, nosaltres en una mica més d'una hora ens presentem a l'entrada de la sendera i fem una parada per menjar i xerrar una mica, recordant alguns dels companys que estan recuperant-se de les respectives caigudes, com són Fabià i Josep Barberà, anims.


La sendera de la Cova dels Bous continua sent una de les meves preferides i de les millors que coneixem dels Ports, ràpida amb trams tècnics i molt llarga. Després del tram final de corves impossibles, després de la Cova dels Bous, trovem el creuament i senyal per agafar la variant de la Cova Roja, amb una mica d'engany emprenem l'anunciada pujada a peu, en un principi d'uns 20 minutets, però com sempre pasa, al final de prop d'una hora, com les forces no anavem sobrades, moltes parts cicables no les fem i a més, destacar, per si algú vol empendre-la, alguns pasos una mica complicats, on hem tingut que pasar-mos les bicis per poder pujar-les.
Finalment hem arribat a la esperada sendera de baixada i allí han desaparegut tots els mals, una molt bona sendera, com no, comparable a la primera.
Una sortida que finalment s'ha fet bastant dura, possiblement repetirem, però amb els cotxes a la sortida de la sendera, els kms de tornada pareixien no acabar-se.

Les fotos aqui.....
El track ... no vàlid per errors GPS

(Nando)

1 comentario:

  1. Gràcies per recordar-mos...a casa estic, al tanto de tot el que feu. Convalescent encara del fort cop a la ronyonada que me vaig fotre. Collons quin cop... ja queda ,menys per tornar a retrobar-nos!.

    Un abraso

    ResponderEliminar