lunes, 7 de diciembre de 2009

MARXA BTT FIRA DE L'OLI DE LA FATARELLA

Aquest diumenge ens vam desplaçar a la fatarella on no hi havia estat mai i la veritat es que va valdre la pena , molta gent coneguda per nosaltres desde los del team can victor Xavi Sagarra,Andreu i David Caballe, el Grupet de la Rapita un d'ells amb el maquinon Ghost molt bonica , amb Toni de Gandesa el nostre representant a la terra alta,amb els ilercavons Koanito i JB,amb un membre del veterans ciclistes d'amposta,la Cristina i el seu pare de La Moleta de Xerta i els membres dels uequeros de Tortosa.
El recorregut mes tirant a rally que a enduro on vam puguer gaudir de la sort que tenen a la Fatarella de tenir on gaudir de la btt , pistes amb molt bon rodar,sendes per pinasa molt rapides i alguna vista impresionant d'alt la btt.

Donar la enhorabona al Cugat i la seva gent per l'amabilitat i acolliment que ens van oferir gairebe sense coneixel. La tropa de montbike vam ser Dieguito,Narcis,Pili i Jon, que com sempre no deixa a ningu indiferent, acompanyats de la Maria , Aila,Yolanda i Nuka.
Despres de la surtideta venia el plat fort de la jornada La Cloxa on despres dels consells sabis de Koanito i de Toni vam degustar i on a mi em va agradar molt ( jo soc molt de sardina de casco).
Despres encara quedava una reunion de CRAKS on no se de que parlaven pero sebeu que era interessant.
Fotos aqui....





JONATAN

2 comentarios:

  1. bona peñeta per alli dalt,i bones fotos,salut kurtits,piñasso uekk

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la vostra molt bona companyia i les fotos.
    Ens veiem ben aviat, una abraçada
    Salut

    ResponderEliminar