domingo, 27 de diciembre de 2009

Racó del Tabac

Aquest diumenge, i com s'esperava, el bon temps ens permet repetir una sortida, que com a club, feia molt de temps que no realitzavem, i després d'alguns problemes d'última hora en l'arrancada (mai millor dit) cap al Pantà de la Sènia que fem cap.
Vos presento a la nombrosa tropa de bikers formada per: Pili, Liberto, Adan, Nando, Xavi Agut, Jordi i els pròxims Montbikers oficials Xavi, Oscar, Vicent i els nostres freelanders Josep Barberà i Iñaki.

Els 11 bikers amb dos sortides separades realitzem la llarga pujada per la pista del Mangraner per passar pel Pi Gros, on fem, el primer reagrupament, allí continuem sense parar fins arribar al Faig Pare, on fem la foto de rigor i agafem forces amb el merescut bocata.



La pista continua pujant encara una mica més i després de varios creuaments que oviem, agafem el PR que ens portarà al Teixet, el tercer dels arbres monumentals dels Port que gauidiriem en aquesta sortida, allí ja tenim bastanta neu, que impedeix pujar amb soltura i molts cops necessitem baixar de les bicis.

Finalment, arrivem al punt més alt, sobre uns 1200 mts d'altitud i unes vistes que mereixen la pena, per una vall es pot veure gran part dels Ports i per l'altra fins i tot el Delta. Gaudim uns segons i "Avall" com sempre ben ordenats.

La baixada és molt llarga i la primera part molt tècnica i amb molta pedra solta amb una forta pendent, després millora notablement per passar a un tram amb molt de desnivell, però molt més rodador i amb alguna corva complicada. La part final, la més enduro, on fins i tot, els més cracks, m'han confessat algun peu.

Una bona sortida, que recordava amb més mal sabor de boca, i que realment ara no m'ha defraudat. Segur que repetirem, per aquells que per vacances (caribe, illes gregues, etc...) no han pogut acudir.

(Nando)



No hay comentarios:

Publicar un comentario