martes, 8 de diciembre de 2009

Serra d'IRTA, Castell de Pulpis - Mas del Senyor

Finalment, no cumplim amb la sortida estipulada, per qüestions de temps i anims, els 8 Montbikers repetim l'anterior sortida a Penyiscola, una ruta endurera que ens permet amb dos bones pujades fer tres molt bones senderes.

Puntuals, com sempre, a les 9:00h sortim del parking de la plaça de Penyiscola, i només començar, tenim problemes amb el GPS (No es pot tocar res el dia abans... i mira que ho se!!!) i amb una mica d'orientació i tornant al principi emprenem la forta pujada fins l'ermita de Sant Antoni (o de tots els Sants..... perquè quina pujadeta que dirien el Valencians) 4 kms durs però que et dona la satisfacció de unes bones vistes de Penyiscola.
Després, un descanset, i emprenem la sedera de pujada on, segons la destressa, uns la peleen més o menys, i arrivem al creuament de pista per baixar al Castell de Pulpis, allí tenim la primera sendereta amb un primer tram tècnic i després una ràpida baixada fins l'autopista A7.
Remontem de nou per anar en busca del Mas del Senyor, però allí tenim la segona de les senderes, potser la més tècnica i llarga, només destacar un caiguda.... la meua, amb poques conseqüencies, només pareixo "Nostre senyor" per tascar les romingueres de la serra.
Després del Mas, remontem una pista curta i fem l'última de senderes fins la Mar, potser la millor de totes.
Crec que en definitiva hem passat un bon dia de festa, amb una sortida que pels que l'han fet per primera vegada, segur que no els ha defraudat i pels altres segur que no ens ha importat repetir-la, 30kms intensos amb 1000 mts de desnivell.
Ara, a esperar aquest pròxim diumenge amb l'Enduro preparat pels amics de Gandesa.


Un petit Video aqui.... (En breu)


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario