domingo, 17 de enero de 2010

Benifallet - GR7 i Rasquera


Tot i la pluja que a les 8:00 del matí caia a Amposta, poc a poc, els 9 Montbikers hem anat acudint als ciclistes, per probar sort, i no perdre el matí. Així, hem sigut els següents Ladis, Xavi, Vicenç, Oscar, Dieguito, Adan, Fofo, Nando i Carrete, que feia l'estreno amb nosaltres.
A les 9:00 estavem a Benifallet i pareix increible, però, fins i tot, la majoria no hem agafat ni els impermeables, no plovia gens. La amenaça més forta, era veure com baixava de carregat l'Ebre i imprudents de nosaltres, aparquem els cotxes a l'embarcadero.
Després de mostrar els regalos dels Reis, emprenem la sortida en busca de les marques del GR7 que trobem només sortir de Benifallet, sense deixar-lo en cap moment, anirem fent uns quant Kms de sendera amunt i avall molt entretinguts, el millor les vistes del riu. Alguns, i sobretot, de baixada, notaven a falta pressió i poder fer alguna frenada amenaçadora, però hi ha gent que no li agrada matinar........
Pràcticament al final de la sendera, i ja prop de Rasquera, fem una parada per reparar una punxada i deixar passar unes quantes motos, creuem l'eix de l'Ebre, i arrivem a Rasquera.
Parada, no habitual, en Bar i ja que estem...... "pos" fem-la bona, vinet, bocadillos i pataques, per acabar un bon "caragillo" i una bona xarrada, però tant parlavem de la següent sendera que tots voliem arrancar.
Remontem per la carretera de la serra de Cardó sobre uns 2Kms i ens desviem a la dreta per agafar aquesta bonissima sendera, bastant llarga i sobre tot, molt molt ràpida, amb l'alicient extra dels arbres caiguts.
Després, uns kms de pistes de pujades i una forta baixada per acabar fent la tercera de les senderes, la més tècnica. sobre tot, en el tram final fins Benifallet.

Destacar l'incorporació de Carrete, que m'ha confessat què, ha tingut que treballar, però que ha disfrutat molt, i nosaltres de la seva companyia.

Nando

Fotos ( a veure si puc recollir alguna més)
El track aquí... (pròximament... he de arreglar les voltetes al bar)

No hay comentarios:

Publicar un comentario