lunes, 25 de enero de 2010

La Pica 2010

Tercera edició de la ja coneguda pedalada del club BTT Tarragona i a la que ens desplacem 5 Montbikers, amb les ganes de fer millor paper que l'any passat, cosa poc dificil, tenint en compte que pràcticament vam arribar els últims.
A les 9:30 es dona la sortida amb uns 800 participants, com sempre, tenim mala sort i ens quedem per la part del final del pelotó, i això ens fa tenir que recuperar moltes possicions en un primer tram de carretera, que l'organització tenia previst per estira el grup. Tot i així, Dieguito i Jordi perden gran part de les possibilitats de fer un bon temps, i nosaltres agafem com de costum, tots els taps increibles a les senderes.

Tot i així, vull destacar que el circuït d'aquesta edició, era molt més agradable, amb molts trams de sendera, tan de pujada com de baixada i molt ben marcats.
La primera pujada fins el típic avituallament de Miramar és de les que recordes, i com sempre un magnífic avituallament amb el típic caldo calent. Després vindrien, dos pujades no tant fortes, però, on els Kms acumulants, ens fan notar les cames carregades, i diversos trams de sendera que es podrien fer molt molt ràpids si no fos per la gran qüantitat de bikers que anem trobant.

Putxades d'Adan, a les dos rodes, que ens fan perdre una mica més de temps i arribada al poble, aquesta vegada a una hora correcta.

Després de carregar les bicis, decidim anar a fer un bon dinar de restaurant a la Selva del Camp, ens el hem guanyat!.


Aquí vos deixò els temps i classificacions:

147 Jordi R. 2:35:54
149 Dieguito 2:36:33
349 Jonatan 3:27:43
354 Nando 3:31:38
355 Adan 3:31:48


Les fotos aqui.....
El track aqui......


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario