domingo, 31 de enero de 2010

La Gilaberta

11 Montbikers cap a la Gilaberta... i a les 8h ens trobem tots als ciclistes, on saludem a l'expedició Trail que marxaven cap a Benifallet.

Una mica abans de les 9 estem en camí, i emprenem els primers 16 Kms de pujada sense descans per pista que ens portaram al Montsagre, el temps es comporta, tot i l'amenaça de neu als 500 mts, i fins pràcticament arribar a la bassa tenim un solet molt agradable, i evidentment pujant poc fred, però la cosa cambia, només passar de bessant, i de la bassa fins l'entrada a la primera sendera el vent i el fred intens fan acte de presència.

Tenim que anul.lar la parada per esmotzar a la primera de les fonts, i emprenem el primer dels trams en bici al costat, seguim el Pr pedregos, i després de la primera de les baixades, podem parar a recuperar forces. Aquí teniu la foto.

(Gràcies a Jordi per compartir el bocata amb un despistat.......)

Continuem el tobogan de pujades i baixades pel PR i arrivem al Coll de la Gilaberta, on per sorpresa comença una forta nevada que ens deixa a tots impressionants, emprenem la baixada amb la neu a la cara, una sensassió extranya que és dificil de trobar per les nostres altures. Trams amb neu que ens fan anar més espai del normal i forta remontada a peu, per anar somiant amb la esperada sendera fins Paüls.
La sendera final, és espectacular i molt llarga, fins i tot tens que parar per recuperar forces als braços, una passada.
Només comentar que l'ultim tram de sendera fins la Font de Sant Roc es troba impracticable per la caiguda d'arbres, i ens a totcat sortir com hem pogut per marxar per la pista fins Paüls.
Boníssima sortida, que al final s'ha allargat molt i no ens a permés fer la merescuda cervesseta o "carajillo", segons preferències.

(Nando)


Les fotos aqui....
Altres fotos ..... (les esperem...!!)
Track aquí..... (és l'original amb el tram de sendera que no hem fet)

No hay comentarios:

Publicar un comentario