domingo, 10 de enero de 2010

Godall -Palometes i més

Megasortida la d'avui pel temps i els Kms fets, i els 7 Montbikers valents (moltes baixes pel fred... i algú saludant-mos en pijama) hem sortit a donar una volta sense concretar, i a veure-les vindre.
Així, Xavi, Josep Barbera, Vicenç, Adan, Fofo, Nando i Ladis que s'estrenava amb nosaltres, i quin "estreno", hem arribat a Godall sense tenir-ho massa clar, després de algunes alternatives desestimades, decidim pujar pel Pixador i anar a veure com estava la sendera de les Palometes, i, estava perfecta.
Baixada amb pocs peus per alguns, i una caiguda, sense massa conseqüències esperem, de Ladis, allí mateix, parem a esmortzar i cap a la pujada del port de les Bruixes.
Els trams de pista fins la sendera Blanca anem arrastran molt de fang i allí dividim el grup, uns per asfalt i Xavi, Vicenç i Josep per la sendera, com han deixat les bicis!!!!
Després, continuem tots junts remontant fins el Capdasens per la sendera i amb les forces una mica justes, arrivem a l'entrada de la sendera del Descens de Godall, parem a veure com baixa un descender i tornem a baixar, aquesta sendera esta modificada, i tot i que, continua sent espectacular, cal parar compte amb alguns salts nous que s'han creat.
Tornada plàcida i amb molt bon humor pel cami vell d'Amposta, per completar els 52 Kms i les 4:30h de rodatge intens realitzat.



Qui diu que Godall és aborrit??!!!!


Les fotos aqui....
El track aqui....


(Nando)

No hay comentarios:

Publicar un comentario