martes, 7 de junio de 2011

Amposta, Casetes Velles, Caro, Amposta

Aquest passat dissabte tres membres de Montbike, vam fer una sortida de les que no estem acostumats, de molts quilòmetres i poca sendera. La idea inicial era trobar un camí que ens permetés anar de casetes velles fins la pista de Caro-Fredes i poder lligar així una bona sortida baixant per la carretera del Montcaro.
Així que, puntuals a les 8 i després de saludar a altres companys que anaven a pulir el tram final de la Sal, alguns en una mica d’envejeta...je, je
Xavi, Adan i jo mateix emprenem la sortida cap a Casetes Velles buscant sempre camins secundaris per anar més tranquils. Al principi de la pista de pujada ens trobem amb Toni de Roquetes, que també s’uniria a l’aventura d’avui i tots quatre emprenem la pujada.
Parada obligada a la casa del forestal per descansar una mica. Abans d’arrancar trobem a tres companys dels Cabring, que també havien sortit d’Amposta i ja estaven baixant cap a casa.
Un cop a dalt, ens quedem els tres de montbike sols i busquem l’enllaç que ens ha de portar directament a la pista de Caro. Al principi un sender no ciclable i després una pista molt poc transitada, ens porten a trobar l’esperada pista. Set quilometrets més tard estavem al “Pous de Neu” reposant forces: bocadillo, caferet i a tornar-hi.

Començant a baixar per la carretera de caro, ja es veia que la pluja ens havia perdonat massa i ara tocava mullar-se. I dit i fet, passada la cabra comença a ploure amb força i alguna que altra pedra que es notava al casc.
Un cop baix i passant per Roquetes, busquem la Raval per anar per la vora del canal de la dreta fins Amposta.
Han surtit de 95 a 100 Km segons l’indicador que mires, i sis hores trenta minuts pedalant.
Una bona volta que esperem repetir incloent un bon dinar , amb més membres del club.

(Lluis)

No hay comentarios:

Publicar un comentario